Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

Poskrbite za dobro počutje in povečanje produktivnosti. Stol STUDY -20 % le do 29.2.2024

Ergonomski pripomoček ERGONOMKO BASIC

Nič več slabe drže pri delu z računalnikom

Ergonomsko stojalo ERGONOMKO BASIC je osnovno stojalo, ki omogoča ohranjanje naravne drže pri delu z namiznim ali prenosnim računalnikom, dokumenti, knjigo, zvezkom, tablico.

Ergonomski pripomočki ERGONOMKO z neomejenimi možnostmi prilagoditev zagotavlja uporabniku optimalni položaj hrbtenice pri sedenju z ergonomskega in zdravstvenega vidika, saj ga zaščiti pred nepravilno držo in poškodbami. ERGONOMKO poskrbi, da je ergonomski stol popolnoma izkoriščen.

Ergonomski pripomočki so inovativna rešitev za varno in učinkovitejše branje, tipkanje, pisanje s pisalom, prenašanje vsebin iz papirnih dokumentov v računalnik, za administratorje, arhitekte, pravnike, programerje, grafične oblikovalce, tekstopisce, izdelovalce spletnih strani, upravljalce družbenih omrežij, novinarje, glasbenike, risarje, šolarje, dijake, študente in številne druge.

Uporabljamo ga lahko pri delu z namiznim računalnikom in prenosnikom, pri sedečem in stoječem delu. Primeren je za delo v službi, šoli in doma.

Sestavite si svoj Ergonomko BASIC:

1. Izberemo osnovo:

Gradnjo ergonomskega pripomočka obvezno začnemo z izbiro osnove. Ergonomko BASIC je grajen na osnovi z nižjo zgornjo ploščo, ki omogoča namestitev ene poličke za odlaganje pisarniškega materiala.

2. Dodamo poličke:

Ergonomskemu pripomočku Ergonomko BASIC lahko dodamo poličko za odlaganje pisarniškega materiala. Izbiramo lahko med dvema različnima poličkama, glede na naše želje in potrebe. Poličko namestimo v odprtine na zgornji plošči in jo fiksiramo s priloženima zagozdama.

3. Dodamo naslon za dlani:

Ergonomskemu pripomočku Ergonomko BASIC lahko dodamo naslon za dlani. Izbiramo lahko med dvema različnima tipoma naslona, glede na naše želje in tip tipkovnice, ki jo uporabljamo. Visok naslon za dlani je primeren za navadne tipkovnice, ki lastnega naslona za dlani nimajo. Nizek naslon za dlani pa je primeren za ozke tipkovnice, ki lastnega naslona za dlani prav tako nimajo. 

ali izberite enega izmed že sestavljenih modelov:

Možnost izbire sestavnih delov tudi v leseni izvedbi, po ponudbi.

slo zastava

Izdelano v Sloveniji

Inovativni pripomoček za večnamensko uporabo ERGONOMKO je nastal v sodelovanju s Fakulteto za strojništvo v Mariboru
– Laboratorijem za inženirsko oblikovanje izdelkov.

znacka_reg_2023_ENG_srebrna
Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke