Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

Poskrbite za dobro počutje in povečanje produktivnosti. Stol STUDY -20 % le do 29.2.2024

Ergonomski pripomoček ERGONOMKO MINI

Nič več slabe drže pri delu z računalnikom

Ergonomsko stojalo ERGONOMKO MINI je specializirano stojalo, ki omogoča ohranjanje naravne drže pri delu z namiznim ali prenosnim računalnikom in dokumenti v tiskani obliki.

Ergonomski pripomočki ERGONOMKO z neomejenimi možnostmi prilagoditev zagotavlja uporabniku optimalni položaj hrbtenice pri sedenju z ergonomskega in zdravstvenega vidika, saj ga zaščiti pred nepravilno držo in poškodbami. ERGONOMKO poskrbi, da je ergonomski stol popolnoma izkoriščen.

Ergonomski pripomočki so inovativna rešitev za varno in učinkovitejše branje, tipkanje, pisanje s pisalom, prenašanje vsebin iz papirnih dokumentov v računalnik, za administratorje, arhitekte, pravnike, programerje, grafične oblikovalce, tekstopisce, izdelovalce spletnih strani, upravljalce družbenih omrežij, novinarje, glasbenike, risarje, šolarje, dijake, študente in številne druge.

Uporabljamo ga lahko pri delu z namiznim računalnikom in prenosnikom, pri sedečem in stoječem delu. Primeren je za delo v službi, šoli in doma.

Sestavite si svoj Ergonomko MINI:

1. Izberemo osnovo:

Gradnjo ergonomskega pripomočka obvezno začnemo z izbiro osnove. Ergonomko MINI je grajen na osnovi z vključeno poličko s korekcijsko ploščico in omogoča namestitev maksimalno ene podloge za dokumente ter dveh stranskih naslonov.

2. Dodamo podlogo za dokumente:

Ergonomskemu pripomočku Ergonomko MINI dodamo eno izmed podlog za dokumente. Izbiramo lahko med tremi različnimi podlogami, glede na naše želje in potrebe. Podlogo namestimo na nastavek na zgornji plošči s pomočjo ene izmed odprtin na podlogi za dokumente.

3. Dodamo naslon za dlani:

Ergonomskemu pripomočku Ergonomko MINI lahko dodamo naslon za dlani. Izbiramo lahko med dvema različnima tipoma naslona, glede na naše želje in tip tipkovnice, ki jo uporabljamo. Visok naslon za dlani je primeren za navadne tipkovnice, ki lastnega naslona za dlani nimajo. Nizek naslon za dlani pa je primeren za ozke tipkovnice, ki lastnega naslona za dlani prav tako nimajo. 

4. Dodamo stranske naslone:

Ergonomskemu pripomočku Ergonomko MINI lahko dodamo stranske naslone. Izbiramo lahko med dvema različnima tipoma naslona, glede na naše želje in potrebe. Manjši naslon je primeren za odlaganje telefona, večji pa je primeren za dodaten dokument ali tablico.

ali izberite enega izmed že sestavljenih modelov:

Možnost izbire nekaterih sestavnih delov tudi v leseni izvedbi, po ponudbi.

slo zastava

Izdelano v Sloveniji

Inovativni pripomoček za večnamensko uporabo ERGONOMKO je nastal v sodelovanju s Fakulteto za strojništvo v Mariboru
– Laboratorijem za inženirsko oblikovanje izdelkov.

znacka_reg_2023_ENG_srebrna
Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke