Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

V mesecu aprilu izkoristite -12% popust na izbrana modela Ergos STUDY in Ergos STANDARD.

Ergonomski stoli Ergos – prispevajo k uspešnemu delu

Ergonomski stoli Ergos – prispevajo k uspešnemu delu

Pisarniški stol je res le kos pisarniške opreme, vendar pa na njem na nek način leži precejšnja odgovornost ter je hkrati eden pomembnejših elementov sodobnega pisarniškega okolja, ustvarjen, da bi pisarniškim delavcem omogočil optimalne pogoje za dobro počutje, ki omogoča nemoteno delo in čim večji prispevek k rasti podjetja. Ker v večini primerov pisarniškega dela govorimo o dolgotrajnem sedečem delu, najboljšo izbiro predstavljajo kvalitetni ergonomski pisarniški stoli, edini, ki v takšnih pogojih dela zares zagotavljajo zdravje in dobro počutje.

Vendar pa seveda tudi na tem področju obstajajo določena merila, po katerih se dobri izdelki razlikujejo od običajnih. Pisarniški ergonomski stol mora omogočati prilagoditev višine sedeža, ki bo zagotavljal sedenje v pravilni drži, zaradi njegove vrtljive osnove pa se boste na njem med sedenjem lahko tudi obračali. Nastavitev globine sedeža poskrbi za dovolj prostora med njegovim sprednjim robom in zadnjim delom kolena (kar poskrbi za nemoten pretok krvi), stol ki ponuja funkcijo za nastavitev višine naslonjala, pa vam daje možnost prilagoditve svoji višini in drži. Z nastavitvijo kota in napetosti nagiba lahko natančno prilagodite vašo držo in stopnjo podpore hrbta. Z gumbom za napetost nagiba nazaj, lahko namreč prilagodite upor naslonjala v vaš hrbet, ko se nanj naslanjate. Na koncu pa nikakor ne smemo pozabiti tudi na kolesca, brez katerih bi bil ergonomski stol pretežno neuporaben. Če se le da naj bodo visokokakovostna, saj držijo celotno težo stola in osebe, ki na njem sedi.

Ergonomski stoli Ergos

V podjetju Ergonomske rešitve d. o. o. ponujamo popolnoma nastavljive pisarniške ergonomske stole, s pomočjo katerih boste večino svojega pisarniškega dela opravili ob zmanjšanem mišičnem naporu, obremenitvi sklepov ter pri tem porabili znatno manj energije. Naši pisarniški ergonomski stoli bodo poskrbeli za pravilno, aktivno sedenje, ki omogoča gibanje tudi med vsakdanjim delom, omili s prisilno držo povzročene bolečine in napetosti v hrbtu, vratu in ramenih, razbremeni medvretenčne ploščice ter celo spodbuja presnovo. Za razliko od običajnega sedenja, bo na ergonomskem stolu vaše telo v optimalnem ravnovesju, kar pomeni, da nobena skupina mišic ne bo predolgo napeta ali pokrčena.

Naši ergonomski pisarniški stoli se odlikujejo po ergonomskem sedišču obloženim s spominsko peno, udobnem mrežnem hrbtišču, nastavljivem naslonu za glavo in nastavljivo ledveno oporo, naklonu hrbtišča z zaklepanjem, aluminijastem podnožju, 60mm PU kolesi BIFMA, možnosti nastavitve moči nagiba naslonjala, možnosti pomika sedišča naprej in nazaj ipd. Pri vsakem nakupu ergonomskega stola, svojim kupcem ponujamo 30 dnevno možnost vračila, 3 leta garancije in obročno plačilo.

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke