Ergonomsko stojalo za prenosnik

Ergonomsko stojalo za prenosnik

Ste tudi vi zvest uporabnik prenosnika? Prenosniki imajo največjo prednost pred računalniki predvsem zaradi svoje prenosljivosti. Zato ni čudno, da je vedno več uporabnikov navdušenih nad njihovo uporabo. Delo na prenosniku ima absolutno še številne druge prednosti. ️Ergonomsko stojalo za prenosnik je odličen dodatek za vse, ki veliko časa preživite pri uporabi prenosnega računalnika.

Iz vidika zagotavljanja varovanja zdravja na delovnem mestu in ergonomije, pa je prenosnik naredil veliko škode. Največja težava se pojavi, ko se uporabniki prenosnikov pri delu začnejo nagibati nad mizo proti ekranu.

V primeru, da prenosnik uporabljate le za sestanke in predstavitve – težava ni tako zelo problematična. Če pa za delo uporabljate le prenosnik in sploh nimate namiznega računalnika, pa je zelo pomembno, da svojo delovno mesto prilagodite temu namenu.

Za delovno mesto, ki zagotavlja dobro počutje je potrebna naravna drža telesa in prav tako dobra ergonomska oprema.

Zato je zelo pomembna dobra in odgovorna izbira pisarniških stolov in stojal za prenosnike.

Zgodba naše članice ekipe Ergos – uporaba ergonomskega stojala

“Imela sem podobne težave kot na tisoče Slovencev in službo, v kateri sem presedela cel dan. Pred leti so se začele kazati prve težave. Čutila sem hude bolečine v vratnem delu in hrbtu, ki so se pojavile zaradi slabe drže za računalnikom in sklanjanja nad mizo. Pri svojem delu sem preverjala dokumente in pri tem nisem bila sposobna ohranjati pravilne drže. Prepogosto sem se nagibala naprej proti mizi, moj vrat je bil nenehno upognjen navzdol. Zaradi zdravstvenih težav, ki so mi oteževale delo, sem bila še toliko bolj navdušena, ko je naš direktor Rade Stamenkovič s pomočjo Laboratorija za inženirsko oblikovanje razvil ergonomsko stojalo s korektorjem nepravilne drže. Ergonomsko stojalo z imenom ERGONOMKO je primerno za pisarniške delavce, saj preprečuje nepravilno držo in zagotavlja boljše počutje na delovnem mestu. Tudi jaz danes z največjim veseljem pri svojem delu uporabljam ergonomsko stojalo. Manjši stranski naslon uporabljam za odlaganje mobilnega telefona, večjega pa za tablico ali dokumente, stranska naslona lahko namestim na levo in desno stran.” – Nataša, članica ekipe Ergos.

Ergonomsko stojalo za prenosnike s podrobnim opisom funkcionalnosti lahko najdete tukaj.

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke