Moderni in udobni pisarniški stoli

Moderni in udobni pisarniški stoli

Veda ergonomije se ukvarja s prilagoditvijo delovnega prostora posamezniku s pomočjo ergonomskega načrtovanja delovnega prostora, del katerega so tudi udobni pisarniški stoli in preostala pisarniška oprema. Namen ergonomije na delovnem mestu je zagotoviti kratko in dolgoročno varnost zaposlenih, zmanjšati stroške bolniškega dopusta ter izboljšanje delovne produktivnosti, proaktivnosti in zadovoljstva zaposlenih. Ustrezno izbrana ergonomska oprema je prilagojena zaposlenim, delovnemu okolju in mestu, dejavnosti in potrebam posameznika. Zato smo v podjetju Ergonomske rešitve d. o. o. s sodobno tehnologijo razvili ergonomske pisarniške stole Ergos.

Dobri ergonomski pisarniški stoli vplivajo na delovni proces

Podjetja vse bolj prepoznavajo pozitivne lastnosti ergonomskega delovnega okolja, saj je pisarniška oprema, kot so udobni pisarniški stoli, vse bolj prilagojena posamezniku. Na tržišču je pestra ponudba pisarniških stolov za pisarne, toda pri izbiri moramo biti pazljivi, saj niso vsi ergonomsko zasnovani in udobni. Pomislite, kolikokrat ste se morali vstati od mize, da bi se poravnali in si malce “pretegnili noge”? Neugodno sedenje in vstajanje od mize vplivata na delovni proces in slabita koncentracijo, zato moramo poskrbeti, da izberemo dobre pisarniške stole, ki so udobni in prilagodljivi. V podjetju Ergonomske rešitve d. o. o. imamo široko izbiro premišljeno oblikovanih ergonomskih, konferenčnih in direktorskih pisarniških stolov, ki zagotavljajo dolgotrajno, pravilno in aktivno sedenje. Ne glede na to kateri direktorski, konferenčni ali ergonomski pisarniški stol boste izbrali, mora biti izdelan v skladu s standardi EU.

Moderni ergonomski pisarniški stoli Ergos omogočajo aktivno sedenje

Moderne pisarniške stole na trgu najdemo pod različnimi, že omenjenimi imeni, ergonomski, konferenčni, klasični, enostavni in direktorski pisarniški stoli. Nekateri so ugodnejši, drugi cenejši, tretji malo bolj oblazinjeni itd. Toda v osnovi se dobri pisarniški stoli med seboj razlikujejo glede na namen, barvo, materiale, prilagodljivost in ceno. Pisarniški stoli Ergos nudijo aktivno sedenje, med katerim mišice v telesu ves čas delujejo, kar omogoča optimalen položaj hrbtenice in nudi udobno sedenje. Prvovrstni mehanizem Donati omogoča optimalno prilagoditev pisarniških stolov za pisarne in zmanjšuje negativne učinke sedenja. Naši ergonomski stoli so oblikovani z mislijo na posameznika. Pisarniški stol Ergos Premium je namenjen zagotavljanju udobja pri daljšem sedenju, moderni pisarniški stoli Ergos Smart so bili oblikovani za višje uporabnike, Ergos Grande pisarniški stoli so najbolj prijazni stoli hrbtenici, pisarniški stoli Ergos EXCLUSIVE G, Optimal B1 in Oprimal B2 so primerni za študente in otroke, model Ergos EXCLUSIVE G1 pa se največkrat uporablja v bolnišnicah in laboratorijih.

Vsi moderni pisarniški stoli so izdelani za aktivno sedenje ter se ponašajo z:

  • Ergonomskim sediščem (pomik naprej, nazaj) s spominsko peno, ki je prešita s kakovostno tkanino
  • Mrežnim hrbtiščem s samodejnim nastavljanjem višine in mehanizmom Donati Sincro, ki dovoljuje nastavitev naklona z zaklepanjem v petih položaji
  • Oblazinjeno ledveno oporo po višini
  • 3D nastavljivima naslonoma za roke z mehko oporo
  • Naslonom za glavo prilagodljivim glede na višino in nagib

Prepričani smo, da boste v naši trgovini našli ergonomski stol, ki bo popolnoma ustrezal vašim željam in zahtevam.

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke