Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

V mesecu aprilu izkoristite -12% popust na izbrana modela Ergos STUDY in Ergos STANDARD.

O nas

O nas

Družinsko podjetje Ergonomske rešitve je bilo ustanovljeno leta 2018 z namenom ustvarjanja optimalnih pogojev za dobro počutje pisarniških delavcev tam, kjer se pojavlja dolgotrajno sedenje.

Povod za poglobitev v področje ergonomije so bile težave našega direktorja in drugih sodelavcev, katere so se nakopičile zaradi dolgoletne nepravilne drže pri delu za mizo. Na osnovi dognanj so bile težave odpravljene s pomočjo uporabe ergonomskih pisarniških stolov in  inovativnih ergonomskih pripomočkov, katere smo razvili v sodelovanju z našim partnerjem, Fakulteto za strojništvo v Mariboru – Laboratorijem za inženirsko oblikovanje izdelkov. To je dokaz, da lahko težave pravočasno preprečimo in odpravimo na učinkovit način. 

Z namenom splošnega ozaveščanja smo izdali priročnik o pravilnem sedenju z naslovom Ali je sedenje res tako nevarno, ki ga lahko najdete v knjižnicah. V priročniku, napisanem na poljuden način si lahko pogledate, katere posledice nas lahko prizadenejo zaradi nepravilnega sedenja in številne nasvete, kako težave preprečiti.

S celovitim pristopom, brezplačnim strokovnim svetovanjem in možnostjo preizkusa naših izdelkov se trudimo, da se ljudje ne bi soočali z najpogostejšimi težavami, ki se pojavljajo v hrbtnem delu, vratu, ramenih, kolenih, kolkih in zapestju.

Za razvoj ergonomskih pripomočkov smo prejeli naslednja priznanja:

  • leta 2019 – Priznanje Štajerske gospodarske zbornice za družbeno inovacijo »Ergonomska univerzalna naprava in Opomnik nepravilne drže«.
  • leta 2023 – Priznanje Štajerske gospodarske zbornice za družbeno inovacijo »Ergonomko«.

ERGONOMSKI PISARNIŠKI STOLI ERGOS

Pri razvoju ergonomskih pisarniških stolov ERGOS se prav tako vedno osredotočamo na želje in potrebe kupcev.

ERGONOMSKI PRIPOMOČEK ZA PRAVILNO DRŽO ERGONOMKO

Modularna gradnja inovativnih ergonomskih pripomočkov ERGONOMKO omogoča popolno prilagajanje glede na potrebe posameznika. Pripomočki so primerni za delo v službi, šoli ali doma.

Popolnoma nastavljiv ergonomski pisarniški stol ERGOS in prilagodljiv ergonomski pripomoček ERGONOMKO sta popoln ergonomski dvojec, saj celovito rešujeta najpogostejše probleme sedečega delovnega mesta, največje gonilo razvoja podjetja pa so zadovoljne stranke.

HARMONIJA UDOBJA IN ERGONOMIJE

Skratka, poslanstvo našega podjetja je, da bi vsi svoje delo za mizo, bodisi v službi, doma ali pri študijskih obveznostih opravljali z veseljem in brez težav!

Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Sprejmi piškotke
Zavrni piškotke