Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

V mesecu aprilu izkoristite -12% popust na izbrana modela Ergos STUDY in Ergos STANDARD.

ERGONOMSKI STOLI​

Otroški pisarniški stoli

Otroški pisarniški stoli so zasnovani posebej za mlade uporabnike, ki potrebujejo ergonomsko podporo med učenjem ali igro.

Stoli ERGOS so prilagodljivi po višini in imajo  nastavljivo ledveno oporo, kar zagotavlja pravilno držo in udobje. Barviti in privlačni dizajni spodbujajo otroke k uporabi stola, ki je primeren za njihovo rast in razvoj.

ERGONOMSKI STOLI​

Otroški pisarniški stoli

Otroški pisarniški stoli ERGOS so zasnovani posebej za mlade uporabnike, ki potrebujejo ergonomsko podporo med učenjem ali igro.

ERGONOMSKI STOLI​

Otroški pisarniški stoli

OTROŠKI PISARNIŠKI STOLI

BREZPLAČNI PREIZKUS

Na svojem domu brezplačno preizkusite stole ERGOS

Otroški pisarniški stol je pomemben del otroške sobe ali delovnega prostora, še posebej, če vaš otrok preživi veliko časa za mizo, bodisi pri učenju, risanju, ali računalniških igrah. Izbira kakovostnega otroškega pisarniškega stola je ključna iz več razlogov:

Prvič, ergonomska podpora je bistvena za pravilno držo otrok med sedenjem. Otroški pisarniški stol mora omogočati prilagajanje višine sedišča in višine ledvene opore, kar zagotavlja, da stol raste skupaj z otrokom in se prilagaja njegovim potrebam. S tem je poskrbljeno za optimalno podporo hrbtenice in zmanjšanje tveganja za bolečine v hrbtu.

Udobje je še en pomemben dejavnik. Otroci preživijo veliko časa sedeče, med učenjem, branjem ali igranjem na računalniku. Izberite stol, ki je vrtljiv in na kolesih, omogoča enostavno premikanje in prilagodljivost različnim dejavnostim, kar povečuje udobje in omogoča daljšo koncentracijo. To prispeva k boljši učinkovitosti in večji produktivnosti pri opravljanju šolskih obveznosti.

Vzdržljivost in kakovost izdelave zagotavljata dolgo življenjsko dobo. Kvalitetni otroški pisarniški stoli so običajno izdelani iz trpežnih materialov, kar pomeni, da bodo dolgo služili brez potrebe po pogostih popravilih ali zamenjavah. To predstavlja dolgoročno ekonomično izbiro in večje zadovoljstvo uporabnika.

Privlačen dizajn otroških pisarniških stolov spodbuja otroke k uporabi. Čeprav ti stoli pogosto nimajo naslonov za roke ali naslonov za glavo, je ergonomska zasnova prilagojena tako, da podpira pravilno držo in udobje, hkrati pa omogoča enostavno premikanje po prostoru.

Izbira dobrega otroškega pisarniškega stola je torej naložba v zdravje, udobje in uspeh otroka. Pravilno izbran stol lahko bistveno izboljša kakovost njihovega učenja in prostega časa, saj omogoča optimalno podporo telesu in zmanjšuje tveganje za bolečine in poškodbe.

Upoštevajoč ključne dejavnike, kot so prilagodljivost, ledvena podpora, udobje sedeža, material, mobilnost, kakovost izdelave, estetika in cena, lahko izberemo stol, ki bo najbolje zadostil našim specifičnim potrebam.

Nastavljiva višina sedišča

Nastavljiva višina sedišča

Višina sedišča je prva in osnovna lastnost, ki jo ponuja velika večina pisarniških stolov na trgu. 

Otroški pisarniški stol mora omogočati nastavitev višine sedišča, da se prilagodi otrokovi rasti in omogoči pravilno držo s stopali trdno na tleh in koleni upognjenimi pod kotom 90 stopinj.

Nastavljiva višina sedišča
Prilagodljiva ledvena opora za otroški pisarniški stol

Prilagodljiva ledvena opora

Prilagodljiva ledvena opora za otroški pisarniški stol

Prilagodljiva ledvena opora je ključna za udobno sedenje in preprečevanje bolečin v spodnjem delu hrbta.

Izberite stol z nastavljivo ledveno oporo, ki bo podpirala naravno krivuljo otrokove hrbtenice in preprečevala bolečine v spodnjem delu hrbta.

Več o prednostih ledvene opore ➤ Kaj je ledvena opora in zakaj jo moj pisarniški stol potrebuje?

Podnožje in kolesa

Podnozje in kolesa 1

Podnožje in kolesa pisarniškega stola igrata ključno vlogo pri stabilnosti in mobilnosti stola.

Petkrako podnožje iz aluminija ali najlona je standard pri ergonomskih stolih, saj zagotavlja optimalno razporeditev teže in preprečuje prevrnitev.

Izbira koles je odvisna od talne površine. V podjetju Ergos priporočamo silikonska (PU) kolesa, ki so najbolj univerzalna in primerna za vse tipe pisarniških površin. Zagotavljajo dober oprijem in stabilnost ter ne puščajo lis ali prask.

Več o kolesih direktorskega stola ➤ Kako izbrati prava kolesa za pisarniški stol

Podnozje in kolesa 1
Materiali 1

Materiali

Materiali 1

Otroški pisarniški stoli se razlikujejo po uporabljenih materialih. Pri hrbtišču je priporočljiva mreža ali z blagom obložena spominska pena, saj zagotavlja udobje, omogoča dihanje in zmanjšuje potenje.

Sedišče naj bo iz koži prijaznih, nedrsečih materialov, ki preprečujejo potenje in lepljenje kože. Za podlogo je idealna kakovostna spominska pena, saj slaba podloga zmanjšuje udobje pri dolgotrajni uporabi.

Pravilna nastavitev stola je ključna za udobje, večjo produktivnost in preprečevanje zdravstvenih težav. Tukaj je nekaj korakov za ustrezno nastavitev stola:

  1. Višina sedeža: Nastavite sedež tako, da so stopala popolnoma na tleh, kolena pa upognjena pod kotom 90 stopinj. Če stopala ne dosežejo tal, uporabite podstavek za stopala.
  2. Podpora ledvenega dela: Nastavite naslonjalo tako, da podpira naravno krivuljo hrbtenice. Ledvena opora mora biti v višini spodnjega dela hrbta, kar zmanjšuje pritisk na hrbtenico.
  3. Redni premori: Tudi če je stol pravilno nastavljen, so redni kratki premori za gibanje in raztezanje še vedno nujnost. To pomaga preprečevati utrujenost in težave zaradi dolgotrajnega sedenja.

Izkoristite edinstveno brezplačno strokovno svetovanje

Svetujemo vam, kateri ergonomski stol bi bil za vas najprimernejši glede na vaše telesne karakteristike. Prav tako vam lahko brezplačno svetujemo, kako urediti vaše sedeče delovno mesto po ergonomskih načelih, da se boste kar najbolje počutili.

Brezplačno svetovanje

Svetujemo vam, kako si lahko organizirate delovno mesto po ergonomskih načelih.

Brezplačni preizkus

Nudimo možnost brezplačnega preizkusa izbranega pisarniškega stola.

2 leti garancije

Nudimo vam 2 leti garancija na vse naše izdelke.

Brezplačna dostava

Nudimo brezplačno dostavo po vsej Sloveniji.

30 dnevna garancija

Brezplačno vračilo v 30 dneh.

Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Sprejmi piškotke
Zavrni piškotke