Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

V mesecu aprilu izkoristite -12% popust na izbrana modela Ergos STUDY in Ergos STANDARD.

Pogosta vprašanja

FAQ

Pogosta vprašanja

Podpora

Potrebujete pomoč? Dosegljivi smo vam na telefon vsak dan od
PON-PET 08:00-15:00

E-svetovanje

Potrebujete pomoč? Dosegljivi smo vam po elektronski pošti vsak dan od
PON-PET 08:00-15:00

Zanimivosti & Nasveti

Preberite zanimive nasvete, novice, priporočila glede ergonomskih pripomočkov in pisarniških stolov.

Pogosta vprašanja

Naši ergonomski pisarniški stoli imajo ledveno oporo, ki jo je mogoče prilagoditi po višini. Glede na vašo telesno višino lahko ocenimo, kateri model stola bo najbolj ustrezal vaši ledveni krivini.

Naši ergonomski pisarniški stoli imajo 3D naslone za roke ker je le tako mogoče optimalno prilagoditi položaj rok za vsakega posameznika in njegovo delovno mesto.

Ne. Kolesa vseh naših ergonomskih stolov so izdelana iz kvalitetnega silikona, gumi podobnega materiala in ne poškodujejo parketa, laminata ali drugih talnih površin ter ne puščajo sledi.

Naši ergonomski pripomočki so zasnovani tako, da omogočajo optimalno držo pri sedenju tudi kadar pri svojem delu uporabljamo prenosnik, knjigo, pametne naprave in/ali tiskane dokumente...

Podstavek za noge je zelo priporočljiv za tiste osebe, ki pri pravilnem sedenju nog nimajo v celoti na tleh. Podstavek za noge pomaga pri boljši prekrvavitvi v spodnjih okončinah in lahko odpravi zatekanje.

Glavna lastnost spominske pene je njena prilagodljivost na obliko telesa in njegovo temperaturo, kar zagotavlja veliko udobje pri sedenju, tudi kadar uporabnik sedi več ur.

Delovno počivalni pisarniški stoli imajo možnost spreminjanja nagiba hrbtišča tako, da lahko uporabnik sedi v položaju, ki spominja na ležanje. To je priporočljivo za sprostitev mišic.

Pred nakupom naših ergonomskih pisarniških stolov vam nudimo brezplačni preizkus, ki traja en teden.

Stole ERGOS si lahko ogledate v našem salonu na Radvanjski cesti v Mariboru, ki jo odprt od ponedeljka do petka, med 8:00 in 15:00.

Nastavitev globine sedala je posebno priporočljiva, če imate nekoliko krajše noge, saj lahko tako zagotovite, da pri sedenju sedež ne bo pritiskal na zadnji del kolen.

Priporočljivo je, da vsaj enkrat letno temeljito očistite svoj pisarniški stol. Za čiščenje delov iz blaga uporabite krpo in primerno čistilo, težje dostopne kovinske dele pa boste najhitreje očistili s sesalcem.

Ključna razlika med plastično in oblazinjeno ledveno oporo se skriva v udobju. Sedenje na stolu z oblazinjeno ledveno oporo je bolj prijetno, saj je takšna opora mehkejša.

Ergonomski pisarniški stoli so primerni za vse vrste prostorov in za različne uporabnike. Potrebno je preveriti le, ali je višina ledvene opore primerna za višino ledvene krivine uporabnika.

Največja prednost mrežastega hrbtišča je njegova zračnost. Zaradi nje se v poletnih mesecih ne boste tako potili, sedenje pa bo posledično bolj prijetno.

Da, ergonomske stole ERGOS je mogoče brezplačno preizkusiti kjerkoli v Sloveniji. V nekatere dele jih dostavimo sami, za nekatere dostave pa poskrbi pošta.

Ergonomsko svetovanje izvedemo ob naročilu pisarniškega stola ERGOS; preko telefona ali v živo ob dostavi. Za več informacij nas lahko pokličete na 031 244 260 ali nam pišete na info@ergonomske-resitve.si.

Ergonomski pripomočki ERGONOMKO so namenjeni lažjemu vzdrževanju optimalne drže pri sedečem ali stoječem delu za računalnikom oziroma pri kombiniranem delu, pri katerem se poleg tipkovnice, miške in računalnika uporablja tudi dokumente oziroma druge pripomočke.

Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Sprejmi piškotke
Zavrni piškotke