Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

V mesecu aprilu izkoristite -12% popust na izbrana modela Ergos STUDY in Ergos STANDARD.

Vračilo

Vračilo

Vaše zadovoljstvo je naša najvišja prioriteta, zato vam z veseljem nudimo možnost brezplačnega vračila izdelkov.

V primeru, da z nakupom niste povsem zadovoljni ali je izdelek poškodovan, vam omogočamo enostaven postopek vračila. Zahtevo za vračilo lahko oddate v roku 14 dni od prejema izdelka. Prosimo, upoštevajte naslednje korake za uspešno izvedbo vračila:

  1. Stopite v stik z našo službo za pomoč uporabnikom: Na voljo smo vam preko telefona ali elektronske pošte. Sporočite nam številko vašega naročila in razlog za vračilo. Naša prijazna ekipa vam bo pomagala z nadaljnjimi navodili in odgovorila na morebitna vprašanja, ki jih imate.

  2. Pripravite izdelek za vračilo: Prosimo, da ga vrnite v prvotnem stanju, nepoškodovanega in brez znakov uporabe. Vključite vse originalne dodatke, embalažo in priloženo dokumentacijo.

  3. Dogovorimo se o načinu vračila: Po prejemu vaše zahteve za vračilo bomo dogovorili najustreznejši način prevzema izdelka. Ponudili vam bomo možnost pošiljanja kurirske službe, ki bo izdelek prevzela na vašem naslovu, ali pa ga boste lahko osebno prinesli v našo prodajalno oz. ga bomo mi sami prevzeli na vašem naslovu.

  4. Preverimo prejet izdelek: Po prejemu izdelka bomo izvedli pregled, da preverimo, ali izpolnjuje pogoje za vračilo. V primeru ustreznosti bomo izvedli vračilo plačila na vaš račun v najkrajšem možnem času.

Vedite, da smo predani zagotavljanju visoke kakovosti izdelkov in storitev ter da bomo sodelovali pri reševanju morebitnih težav. Veseli smo, da vam lahko ponudimo brezplačno vračilo izdelkov, saj želimo, da ste popolnoma zadovoljni z nakupom pri nas.

Za vsa dodatna vprašanja ali pomoč pri postopku vračila smo vam na voljo. Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje in se veselimo, da vam bomo lahko še naprej služili.

Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke