Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

V mesecu aprilu izkoristite -12% popust na izbrana modela Ergos STUDY in Ergos STANDARD.

Pisarniški stol Ergos SMART

Cena:

449,00 

Z vključenim DDV

Višina: 165-190 cm, teža: do 130 kg

Ergos Smart se ponaša z vsemi nujno potrebnimi ergonomskimi nastavitvami. Je najbolj univerzalen model v naši ponudbi, saj omogoča največji razpon višine ledvene opore, ki je najpomembnejši sestavni del ergonomskega stola. Zaradi tega je primeren za uporabnike različnih višin. Odlikuje ga eleganten dizajn, udobje, čvrsta konstrukcija in mednarodno uveljavljen mehanizem.

Ergonomski pisarnišk stol ERGOS SMART je izdelan po standardu ISO 9001, pridobljen evropski certifikat SIST EN 1335-1:2020+A1:2023.

Svojemu stolu podaljšajte garancijo iz 2 na 4 leta tukaj.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 11,96 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 11,96 €
Odplačati želim čim prej
3 x 162,55 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 162,55 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Opis

PISARNIŠKI STOL ERGOS SMART

Pisarniški stol Ergos Smart je modernega videza. Omogoča udobje tudi po več-urnem sedenju. Je ergonomsko zasnovan in udoben stol, namenjen višjim uporabnikom. Nudi veliko ergonomskih nastavitev, kjer so vsi deli stola optimizirani na način, ki omogočajo boljše sedenje. Pisarniški stol omogoča nastavitev naslona za glavo in roke. Ročica, ki se nahaja pod sedežem na levi strani stola omogoča nastavljanje nagiba naslonjala. Uporabnik si lahko za udobnejše sedenje prilagaja ledveno oporo, ki podpira hrbtenico. Ergonomski pisarniški stol ERGOS Smart ima aluminijasto podnožje, ki prispeva k lepemu dizajnu.

IZDELANI V SKLADU Z MEDNARODNIM STANDARDOM ISO 9001, S PRIDOBLJENIMI CERTIFIKATI IN OPRAVLJENIMI TESTI:

Evropski certifikat SIST EN 1335-1:2020+A1:2023

1. BIFMA

je odobreni certifikacijski organ za Združenje komercialnih in institucionalnih proizvajalcev pohištva, ki predstavlja certifikat za vire informacij, ki proizvajalcem zagotavlja certificiranje njihovih trajnostnih proizvodov s strani tretjih oseb. BIFMA postavlja standarde za stabilnost in trdnost pisarniškega pohištva ter je zaradi svojih strogih in uveljavljenih standardov pridobil široko priznanje.

2. ISO9001

je opredeljen kot mednarodni standard, ki določa zahteve za sistem vodenja kakovosti (QMS). Organizacije uporabljajo standard, da dokažejo, da lahko dosledno zagotavljajo proizvode in storitve, ki izpolnjujejo zahteve strank in predpisov.

3. SGS

je vodilni svetovni inšpekcijski organ, ki izvaja preverjanje, testiranje in certificiranje. To je splošno priznano merilo kakovosti in celovitosti.

4. EN 1335-1:2020+A1:2023

ta evropski standard določa zahteve za varnost, trdnost in trajnost vseh vrst sedežev, namenjenih za uporabo pri katerih masa ne presega 110 kg.

5. ANSI

je Ameriški nacionalni inštitut za standarde in zagotavlja dodatno raven zaupanja in skladnosti.

NAVODILA ZA UPORABO

1. NASTAVITEV VIŠINE NASLONA ZA GLAVO

Naslon za glavo je prilagodljiv po višini. Višino nastavimo tako, da naslon za glavo primemo z obema rokama in ga pomaknemo navzgor ali navzdol.

2. NASTAVITEV LEDVENE OPORE

Višino oblazinjene ledvene opore prilagodimo tako, da z obema rokama sežemo do opore in jo dvignemo ali spustimo do želenega položaja. Višina ledvene opore ima 8 stopenj.

3. 3D NASTAVITEV NASLONOV ZA ROKE

3D nastavitev naslonov za roke omogoča, da naslona premikamo po višini, naprej in nazaj ter levo in desno. Za nastavitev višine naslonov uporabimo gumba na spodnji strani naslonov. Želeno prilagoditev naprej/nazaj in levo/desno naredimo tako, da z roko primemo zgornji del naslona za roko in ga pomaknemo v položaj, ki nam ustreza.

4. NASTAVITEV RAZDALJE NASLONOV ZA ROKE

Razdaljo naslonov za roke lahko nastavimo s pomočjo treh vijakov na spodnjem delu naslonov za roke, ki so pod sedalom. Odprtini na spodnjem delu naslonjal omogočata nastavitev želene razdalje naslonov za roke med 38 in 44 centimetrov.

5. SEDALO IZ SPOMINSKE PENE

Sedalo vsebuje kvalitetno, 8 cm debelo spominsko peno, ki zagotavlja porazdelitev točkovnih pritiskov na telo.

6. NASTAVITEV VIŠINE SEDEŽA

Višino stola spreminjamo z ročico, ki se nahaja na desni strani stola. Višino stola znižamo tako, da ročico povlečemo navzgor medtem, ko na stolu sedimo ter tako z lastno težo vplivamo na spust višine. Višino sedeža dvignemo tako, da pred dvigom vstanemo in povlečemo ročico pod sedežem navzgor.

Višina sedeža je nastavljiva v območju med 45 in 55 cm.

7. NASTAVITEV MOČI NAGIBA NASLONJALA ZA HRBET

Med nastavljanjem želene moči nagiba naj bo naslonjalo odklenjeno in v osnovnem položaju. Ročica pod sedalom na levi strani naj bo pomaknjena naprej. Želeno moč nagiba naslonjala spreminjamo z vrtljivo ročico, ki se nahaja na sredini spodnjega dela sedala. Z vrtenjem ročice v desno stran bo potrebna večja moč za pomik naslonjala nazaj in obratno.

8. ZAKLEP NAGIBA NASLONJALA ZA HRBET

Naslonjalo zaklenemo ali odklenemo z ročico, ki se nahaja pod sedežem na levi strani stola. Naslon je zaklenjen, ko je ročica pomaknjena nazaj in odklenjen, ko je ročica pomaknjena naprej. Če je naslonjalo fiksirano ga sprostimo tako, da ročico premaknemo naprej.

Sedimo lahko ob odklenjenem ali zaklenjenem naslonjalu. Pri odklenjenem naslonjalu lahko sedimo v osnovnem položaju ali z naslanjanjem lastne teže telesa poljubno spreminjamo nagib naslonjala od sedečega do pol ležečega položaja. Lahko pa naslonjalo nastavimo na želen nagib in ga zaklenemo.

Med odklepanjem naslonjala pri ležečem položaju bodimo naslonjeni. Ko pomaknemo ročico naprej in zaslišimo rahel klik, bo naslonjalo odklenjeno.

9. PODNOŽJE

Stol ima kvalitetno aluminijasto podnožje z visokim sijajem, ki je izdelano v skladu z zahtevnim mednarodnim standardom BIFMA.

10. KOLESA IZ SILIKONA

Zadnji del stola predstavljajo 60 mm velika PU silikonska kolesa. Uporabljen silikon je kvaliteten, gumi podoben material, ki ne poškoduje talnih površin in ne pušča temnih lis. Tudi kvaliteta koles je v skladu z mednarodnim standardom BIFMA.

Tehnične lastnosti

Ogrodje in ročke: aluminijasto ogrodje visokega sijaja in oblazinjena črna naslona za roke

Hrbtišče: mrežasti naslon

Sedalo: 8 cm debela spominska pena z visoko gostoto, prešita s trpežno in obstojno tkanino

Naslon za glavo: nastavljiv po višini in nagibu

Naslon za roke: 3D – nastavljiva po višini, naprej in nazaj ter levo in desno

Ledvena opora: oblazinjena ledvena opora, nastavljiva po višini v 8 stopenj

Multifunkcijski mehanizem: težnostno nastavljiv naklona hrbtišča, z zaklepanjem v treh položajih

Ostale nastavitve: višina sedeža, širina naslonov za roke, moč nagiba naslona

Podnožje: pet-krako iz aluminija, izdelano v skladu z mednarodnim standardom BIFMA

Kolesa: univerzalna PU silikonska kolesa premera 60 mm

Širina sedeža: 50 cm

Globina sedeža: 49 cm

Nosilnost: 130 kg

Razpon telesne višine: 165 do 190 cm

Neto teža: 17,8 kg

Bruto teža: 18,9 kg

Garancija: 24 mesecev

15 mnenj za Pisarniški stol Ergos SMART

 1. ROK S.

  Odličen stol, je oglaševan za višje rastoče, vendar je meni pri 180cm ravno na meji…

 2. Samo Sem (Mnenje iz Googla)

  Prijazni in ustrežljivi. Ker sem visok, so hitro našli rešitev tudi zame. Stol je kvaliteten in ima garancijo 2 leti. Toplo priporočam!

 3. Melanija Novak (Mnenje iz Googla)

  Same pohvale!!! Prijetno sem bila presenečena nad hitro odzivnostjo, g. Rade je bil zelo prijazen in strokoven. “Na probi” sem imela model Smart in se po tednu dni tudi odločila zanj. Sem več kot zadovoljna.
  Delo v službi je postalo pravi užitek. Toplo priporočam!!!

 4. Branko Sitar (Mnenje iz Googla)

  Iz podjetja so me poklicali še preden sem plačal stol. Dobil sem kompletno razlago glede sedenja in so mi ponudili tudi telefonsko pomoč pri sestavljanju. Stol so mi poslali. Račun za plačilo in garancijo sem dobil šele, ko sem jim sporočil, da sem z njim zadovoljen. Prilagodili so se tudi glede pošiljanja, ker je šlo za darilo. Zelo priporočam.

 5. Jasmina Dolinsek (Mnenje iz Googla)

  Zaradi dolgoletnih težav z bolečinami v hrbtenici in sedečim delom, iščem rešitve, ki bi mi olajšale vsakdanje življenje. Stol, na katerem sedim, mi je zelo pomemben. Všeč mi je, da si ga lahko nastavim po svojih željah in potrebah, ker mi podpira hrbtenico, imam manj bolečin. Stol je odličen, iskreno pa me je najbolj navdušil svetovalec, s svojim odnosom in prepričanjem v izdelek.

 6. Petra ZORKOVIĆ (Mnenje iz Googla)

  Že pri prvem kontaktu, ko so me klicali me je presenetilo, da svetujejo na podlagi mojih potreb in ti ponudijo to kaj resnično potrebuješ. Niso mi poskušali prodat najdražje, ampak samo to kaj bo za mene primerno. Ko smo se dogovorili mi je bilo ponujeno, da mi stol in ergonomski pripomoček dostavijo. Pri dostavi so mi še v pisarni vse nastavili mi profesionalna predstavili in svetovanje. Potem pa mi stol in ergonomski pripomoček pustili za en teden na preizkusu. Imajo pravi pristop in vrhunske izdelke.

 7. Denis Fister (Mnenje iz Googla)

  Odličen stol in dodatna oprema, strokovno svetovanje. Priporočam!

 8. Mojca Kalčič (Mnenje iz Googla)

  Zelo hitro odzivni, pripravljeni pomagat z nasveti. Izkoristila sem brezplačnen preizkus in na koncu kupila kar dva stola 🙂

  Imam kar hude težave s hrbtenico, tako da zdaj neprimerljivo lažje sedim. Res priporočam!

 9. Rok Pučko (Mnenje iz Googla)

  Prijazno in strokovno svetovali in pomagali pri izbiri delovnega stola.

 10. Klemen Štorman (Mnenje iz Googla)

  /

 11. Andreas Schramm (Mnenje iz Googla)

  /

 12. TAP MLINARIČ (Mnenje iz Googla)

  /

 13. Tomaz Mayer (Mnenje iz Googla)

  /

 14. Simona Košak (Mnenje iz Googla)

  stol Ergos in pripomoček za odlaganje papirjev je res odlična investicija, zelo zadovoljna, hvala ekipi

 15. Tina Lovrenčec (Mnenje iz Googla)

  Pri podjetju Ergonomske rešitve smo stol dobili na testiranje. Najprej smo kupili 1 stol, nato 2, zdaj pa imamo stol Ergos Smart vsi zaposleni. Ugotavljamo, da pripomore k pravilni drži in dobremu počutju, saj je narejen iz zelo kvalitetnega materiala in ima mnoge možnosti nastavitev.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Priporočamo ...

Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Sprejmi piškotke
Zavrni piškotke