Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

Ergonomko MINI 1

Cena:

174,00 

Uporaba:

 • namizni, prenosni računalnik ali oba, pokončni ali ležeč dokument, rednik, knjiga, zvezek, tablica, telefon
 • tipkovnica brez naslona za dlani
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,86 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 15,86 €
Odplačati želim čim prej
3 x 61,47 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 61,47 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Delite na :

Opis

Rešuje problem nepravilne drže zaradi:

 • neustrezne lokacijske namestitve in višine in naklona dokumentov v tiskani obliki, , zvezka, rednika, knjige, tablice, telefona ipd. pri istočasni ali izmenični rabi, pisala pri pisanju ali risanju.
 • prepisovanja ali prenosa podatkov v računalnik,
 • neustreznega naklona in višine tipkovnice, če ne tipkamo slepo,
 • neravnovesje v zapestnem delu, če naslon za dlani ni sestavni del tipkovnice.
 •  

Specifikacija:

Material: Prozorno in belo akrilno steklo.

Spodnja plošča: 410 mm x 300 mm. Spodnja plošča z letvico, je vstavljena v sprednja utora nog. Namestimo jo lahko pod 10° 15° ali 20° naklonom.

Nogi: 150 mm x 100 mm imata na sprednji strani po 3 utore. Na zadnji strani imata po en utor, v katera vstavimo zgornjo ploščo. Na sprednji strani imata po en nosilec, ki nosi dolgo polico.

Zagozda: 40 x 15 mm. Ko smo namestili noge na ušesa spodnje plošče, fiksiramo nogi in spodnjo ploščo z zagozdama . V ušesi spodnje plošče vstavimo zagozdi tako, da sta odprtini na zagozdi vidni, če gledamo pripomoček s sprednje strani proti zaslonu.

Zgornja plošča z odprtinami: 410 mm x 155 mm ima na zgornji nastavek Vstavljena je v utora na zadnji strani nog in je fiksirana z zagozdama. Ima 12 odprtin v katere lahko vstavimo police ali podlogo za dokument (8).

Polica 410 x 145 mm je vstavljena v odprtine zgornje plošče. V odprtine police je vstavljena korekcijska ploščica z odprtinami in ograja z ušesi, ki je na spodnjem delu ozke police fiksirana z zagozdama.

Korekcijska ploščica 200 mm x 100 mm in ograja na korekcijski ploščici dolžine 200 mm: S korekcijsko ploščico uravnavamo višine in naklone podlog za dokumente, na katerih so lahko dokumenti, redniki, tablice, zvezki, knjige in podobno. (v nadaljevanju podloga za dokument) – Nameščena je na sredini police z ušesi. Na vrhu korekcijske ploščice je ograja, ki je vstavljena skozi odprtini regulacijske ploščice in odprtini police. Na dnu police sta korekcijska ploščica in ograja fiksirani preko ušes na ograji z zagozdama. Odprtine na regulacijski ploščici in odprtine na polici omogočajo premik ograje po globini in s tem različne nastavitve naklonov podloge za dokumente, na kateri so lahko nameščena tudi knjiga, zvezek, tablica in druge pametne naprave.

Podloga za dokument z odprtinami, omejitvenimi letvicami proti zdrsu dokumenta in merilom na desni strani: 335 mm x 230 mm. Namestimo jo lahko na nastavke zgornje plošče preko dveh odprtin na zgornji strani ali preko odprtine na levi strani, če delamo z ležečimi dokumenti. Letvice proti zdrsu dokumenta, knjige, zvezka ipd. so nameščene: dve v vodoravni in ena na desni strani podloge.

 • podlogo za dokument lahko uporabimo tudi kot police za dokumente, če jo preko nastavkov na desni strani namestimo v odprtine na zgornji plošči
 • podlogo za dokument lahko namestimo tudi na polico, med ograjo +in zgornjo ploščo v vertikalni ali horizontalni smeri pod želenim naklonom, kar omogoča poljuben pomik ograje po globini
 • pri pisanju ali risanju s pisalom omogoča podloga zelo udobno sedenje, če njen spodnji del naslonimo na naslon za dlani (11), na naslon proti zdrsu (12) ali nase in zgornji del na polico in jo pri tem s prosto roko držimo zaradi zagotavljanja stabilnosti.
 • Naklon podloge za dokument, nameščene preko odprtin na nastavku zgornje plošče je v primeru uporabe pokončnega dokumenta 15 – 24 stopinj. Zadnji del je na višini 20 cm in sprednji del na višini 9 – 12 cm od površine mize.

Naslon za dlani 370 mm x 70 mm x 30 mm zagotavlja ravnovesje v zapestnem delu ob uporabi tipkovnice, ki je nameščena na spodnji plošči, na polički naslona za dlani. Naslon za dlani je prav tako nameščen na spodnji plošči, vendar naslonjen na letvico spodnje plošče. Nanjo je lahko naslonjen s sprednjo ali zadnjo letvico, kot uporabniku najbolj ustreza. Različne možnosti namestitve naslona za dlani omogočajo tudi različne naklone in višine podloge za dokument, tablico, knjigo, zvezka, če so ti rekviziti naslonjeni nanj in na polico. Tipkovnica je v tem primeru nameščena na mizi, pred pripomočkom. Naklone rekvizitov lahko spreminjamo tudi s pomočjo različnih namestitev korekcijske ploščice.

Naslon proti zdrsu v obliki letvice: 36,5 x 8 mm je nameščen na spodnji plošči.

Nastavek na zgornji plošči: 8 x 15 mm, je namenjen namestitvi podloge za dokument.

Letvici na podlogi za dokument 215 x 5mm: sta nameščeni v vodoravni smeri na spodnji in zgornji strani podloge za dokument. Spodnja letvica preprečuje zdrs pokončnega dokumenta v navpični smeri podloge, desna 290 x 5 mm drsenje pokončnega dokumenta v desno in zgornja drsenje ležečega dokumenta v desno.

Odprtini na podlogi za dokument 170 x 10 mm: sta na zgornji strani podloge. Preko zgornje odprtine namestimo podlogo v primeru, ko je tipkovnica nameščena pred pripomočkom in preko spodnje odprtine, če je tipkovnica nameščena na spodnji plošči pripomočka ob uporabi naslona za dlani, ali brez njega.

Odprtina na podlogi za dokument 170 x 10 mm je na levi strani podloge, preko katere namestimo podlogo v primeru uporabe ležečega dokumenta, zvezka ipd.

Višina pripomočka je 215 mm

Dolžina pripomočka je 410 mm.

POZOR! Podloge za dokument ne smemo uporabljati brez korekcijske ploščice, saj lahko pride zaradi obremenitve do loma pri zgornjih ali stranski odprtini.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ergonomko MINI 1”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Priporočamo ...

Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke