Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

Poskrbite za dobro počutje in povečanje produktivnosti. Stol STUDY -20 % le do 29.2.2024

Ergonomko PRESTIGE 2

Cena:

579,00 

Uporaba:

 • namizni, prenosni računalnik ali oba,
 • tablica, telefon, odlaganje dokumentov
 • za levičarje in desničarje.
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,42 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 15,42 €
Odplačati želim čim prej
3 x 209,62 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 209,62 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Opis

Model Ergonomko PRESTIGE odlikujejo neomejene namestitvene možnostih ob najrazličnejših kombinacijah uporabe pisarniških rekvizitov in korektor za ohranjanje pravilne drže.

Ergonomko PRESTIGE 2 rešuje problem nepravilne drže zaradi:

 • neustrezne višine zgornje bralne vrstice pri uporabi prenosnika, tablice ali drugih pametnih naprav
 • neustrezne višine in naklona tipkovnice, če ne tipkamo slepo,
 • neravnovesja v zapestnem delu,
 • najpogostejše hibe, nagibanja nad mizo pri uporabi prenosnika ali namiznega računalnika.

Rešuje problem neustrezne razdalje zaslona od oči in s tem predčasno stopnjevanje miopije.

Modularna gradnja pripomočka omogoča individualno prilagoditev glede na najrazličnejše delovne aktivnosti uporabnika in istočasno oziroma izmenično uporabo pisarniških rekvizitov. Odlikujejo ga neomejene namestitvene možnostih ob najrazličnejših kombinacijah uporabe pisarniških rekvizitov in korektor za ohranjanje pravilne drže. 

Omogoča izkoristek namiznega prostora po višini, saj lahko odložimo dokumente ali drug pisarniški material na dodatne police. Ergonomko PRESTIGE 2 vključuje 4 police za odlaganje pisarniškega materiala in korektor za pravilno držo.

Korektor za pravilno držo v obliki prosojne plošče je nameščen nad tipkovnico in preprečuje nagibanje nad mizo po tem, ko smo zavzeli optimalen položaj sedenja. Če se nagnemo nad mizo, tipkovnice ne vidimo, zaradi česar smo se prisiljeni vrniti v prvoten, optimalen položaj.

Pisarniški material lahko odložimo tudi na dolgo ozko polico ter na levi ali desni strani spodnje plošče pod pripomočkom.

Primeren je za levičarje in desničarje.

Specifikacija:

Material: Belo, prozorno in prosojno akrilno steklo

Prestige 2 oznake
 1. Spodnja plošča: 410 x 300 mm. Namestimo jo lahko pod 10°, 15° ali 20° naklonom.
 2. Nogi: 150 mm x 100 mm. Nogi imata na zadnji strani po tri utore, v katere vstavimo zgornjo ploščo na želeno višino. Na sprednji strani imata po 3 utore, v katere vstavimo spodnjo ploščo pod želenim naklonom.
 3. Zagozda: 40 x 15 mm. Ko smo namestili noge na ušesa spodnje plošče, z zagozdama fiksiramo nogi in spodnjo ploščo. V ušesi spodnje plošče zagozdi vstavimo tako, da sta odprtini na zagozdi vidni, če gledamo pripomoček s sprednje strani proti ekranu.
 4. Nosilec: 200 mm x 170 mm. Na levi ali desni strani nosi dolgo, ozko polico in zgornjo ploščo.
 5. Zgornja plošča z odprtinami in tremi zgornjimi nastavki: 1110 mm x 155 mm. Vstavljena je v utora na zadnji strani nog in v odprtini nosilca na levi in desni strani, ter fiksirana z zagozdami. Ima 18 odprtin, po 6 na levi, desni strani in v sredini, v katere lahko vstavimo police ali podlogi oziroma podloge za dokument.
 6. Nastavek na zgornji plošči: 8 x 15 mm. Namenjen je namestitvi podloge za dokument.
 7. Polica: 305 mm x 185 mm. Maksimalno število polic za odlaganje dokumentov, vključno s korektorjem za pravilno držo je 6, če namestimo podlogo za dokumente na desni, levi strani ali v sredini stojala. Če podloge za dokument ne uporabljamo, je maksimalno število polic 8. Prenosnik lahko namestimo na levo, desno ali srednjo polico pripomočka.
 8. Korektor za pravilno držo iz prosojne plošče: 310 x 205 mm. Nameščen je na polici z odprtinami na levi in desni stani. Tudi na korektorju so odprtine na levi in desni strani. Po tem, ko smo zavzeli optimalni položaj sedenja, izvlečemo korektor proti sebi, da vidimo tipkovnico do njenega zgornjega roba in ga fiksiramo s štirimi T – elementi v odprtine korektorja in odprtine na polici. Polica s korektorjem je lahko nameščena v sredini ergonomskega pripomočka nad tipkovnico v spodnjih ali zgornjih odprtinah zgornje plošče.
 9. Dolga, ozka polica z odprtinami: 1110 mm x 145 mm. Vstavljena je v odprtine zgornje plošče in odprtini nosilca na levi in desni strani, ter fiksirana z zagozdami. Nad vsakim sklopom odprtin police je po ena korekcijska ploščica z odprtinami in ograja z ušesi, ki je na spodnjem delu ozke police fiksirana z zagozdama.
 10. Korekcijske ploščice: 200 mm x 100 mm in ograja na korekcijski ploščici: dolžina 200 mm. S korekcijsko ploščico uravnavamo višino in naklon podloge za dokumente. Nameščene so na levi, desni strani in v sredini dolge, ozke police z ušesi. Na vrhu korekcijske ploščice je ograja, ki je vstavljena skozi odprtini regulacijske ploščice in odprtini police. Na dnu police sta korekcijska ploščica in ograja fiksirani preko ušes na ograji z zagozdama. Odprtine na regulacijski ploščici in odprtine na polici omogočajo premik ograje po globini in s tem različne nastavitve naklonov podloge za dokumente, na kateri so lahko nameščena tudi knjiga, zvezek, rednik tablica in druge pametne naprave.
 11. Podloga za dokument z odprtinami, omejitvenimi letvicami proti zdrsu dokumenta: 335 mm x 230 mm. Namestimo jo lahko na nastavke zgornje plošče preko vodoravnih odprtin na zgornji strani ali preko navpičnih odprtin na levi strani, če delamo z ležečimi dokumenti. Letvice proti zdrsu dokumenta, registratorja ali fascikla, knjige, zvezka ipd. so nameščene: dve ali tri v vodoravni in ena ali dve na desni strani podloge. Uporabimo lahko nižjo letvico, ki je primernejša za delo s posamičnimi dokumenti in višjo za registratorje ali fascikle.
  – Podlogo za dokument lahko uporabimo tudi kot police za dokumente, če jo preko nastavkov na desni strani namestimo v odprtine na zgornji plošči.
  – Podlogo za dokument lahko namestimo tudi na polico, med ograjo in zgornjo ploščo v vertikalni ali horizontalni smeri pod želenim naklonom, kar omogoča poljuben pomik ograje po globini.
  – Pri pisanju ali risanju s pisalom omogoča podloga zelo udobno sedenje, če njen spodnji del naslonimo na naslon za dlani, na naslon proti zdrsu ali nase in zgornji del na polico in jo pri tem s prosto roko držimo zaradi zagotavljanja stabilnosti.
  – Naklon podloge za dokument, nameščene preko odprtin na nastavku zgornje plošče je v primeru uporabe pokončnega dokumenta 15 – 24 stopinj. Zadnji del je na višini 20 cm in sprednji del na višini 9 – 12 cm od površine mize.
 12. Naslon za dlani: 370 mm x 70 mm x 30 mm. Naslon zagotavlja ravnovesje v zapestnem delu ob uporabi tipkovnice, ki je nameščena na spodnji plošči in na polički naslona za dlani. Naslon za dlani je nameščen na spodnji plošči tako, da je naslonjen na letvico spodnje plošče. Nanjo je lahko naslonjen s svojo sprednjo ali zadnjo letvico, kot uporabniku najbolj ustreza.
 13. Naslon proti zdrsu v obliki letvice: 36,5 x 8 mm. Nameščen je na spodnji plošči.

Višina pripomočka je 215 mm.

Dolžina pripomočka je 110 cm.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ergonomko PRESTIGE 2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Priporočamo ...

Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke