Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

Poskrbite za dobro počutje in povečanje produktivnosti. Stol STUDY -20 % le do 29.2.2024

Ergonomko ADVANCE 4

Cena:

372,00 

Uporaba:

 • dokument, knjige, zvezek, tablica, telefon, rednik knjiga, namizni, prenosni računalnik ali oba,
 • odlaganje dokumentov.
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,66 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
36 x 12,66 €
Odplačati želim čim prej
3 x 134,68 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 134,68 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Opis

Ergonomko ADVANCE 4 rešuje problem nepravilne drže zaradi:

 • neustrezne lokacijske namestitve prenosnega računalnika, tipkovnice, miške, dokumenta v tiskani obliki, pisala, tablice, zvezka, rednika, knjige ipd. pri istočasni oziroma izmenični rabi,
 • branja pri neustrezni višini zgornje bralne vrstice ob uporabi prenosnika, tablice ali drugih pametnih naprav, dokumentov, knjig, zvezkov ipd.
 • neustreznega naklona ali višine dokumenta, zvezka, risbe, tablice ipd. pri pisanju ali risanju,
 • prepisovanju ali prenosu podatkov v računalnik,
 • neustrezen naklon tipkovnice, če ne tipkamo slepo,
 • najpogostejše hibe, nagibanja nad mizo pri uporabi prenosnika ali namiznega računalnika.

Rešuje problem neustrezne razdalje zaslona od oči in s tem predčasno stopnjevanje miopije.

Modularna gradnja pripomočka omogoča individualno prilagoditev glede na najrazličnejše delovne aktivnosti uporabnika in istočasno oziroma izmenično uporabo pisarniških rekvizitov. Od pripomočka BASIC se razlikuje po dodani podlogi za dokument, ki omogoča optimalnejše nastavitve naklonov in višin v primeru branja, prepisovanja ali prenašanja podatkov v računalnik, pisanju s pisalom, ustrezni namestitvi tipkovnice, v kolikor ne tipkate slepo, po dodanih policah, na katere lahko namestimo prenosnik, dokumente ali druge pisarniške pripomočke in ograjah, ki so nameščene na daljši polici. Med ograji in zgornjo ploščo lahko namestimo knjigo, zvezek, tablico ipd. Ograje lahko premikamo po globini, glede na debelino ali želen naklon knjige, zvezka…, s tem pa se lahko izognemo tudi bleščanju na bralnih površinah.

Odlikujejo ga številne namestitvene možnostih ob najrazličnejših kombinacijah uporabe pisarniških rekvizitov.

Omogoča izkoristek namiznega prostora po višini, saj lahko nanj odložimo dokumente ali drug pisarniški material.

Pisarniški material lahko odložimo tudi na dolgo ozko polico ter na levi ali desni strani pripomočka

Primeren je za levičarje in desničarje.

Specifikacija:

Material: Belo, prozorno in prosojno akrilno steklo

Advance 4 oznake
 1. Spodnja plošča: 410 x 300 mm. Namestimo jo lahko pod 10°, 15° ali 20° naklonom.
 2. Nogi: 150 mm x 100 mm. Nogi imata na zadnji strani po tri utore, v katere vstavimo zgornjo ploščo na želeno višino. Na sprednji strani imata po 3 utore, v katere vstavimo spodnjo ploščo pod želenim naklonom.
 3. Zagozda: 40 x 15 mm. Ko smo namestili noge na ušesa spodnje plošče, z zagozdama fiksiramo nogi in spodnjo ploščo. V ušesi spodnje plošče zagozdi vstavimo tako, da sta odprtini na zagozdi vidni, če gledamo pripomoček s sprednje strani proti ekranu.
 4. Nosilec: 200 mm x 170 mm. Na levi ali desni strani nosi dolgo, ozko polico in zgornjo ploščo.
 5. Zgornja plošča z odprtinami in dvema zgornjima nastavkoma: 735 mm x 155 mm. Vstavljena je v utora na zadnji strani nog in v odprtini nosilca na levi ali desni strani, ter fiksirana z zagozdami. Ima 17 odprtin, 10 v sredini in 7 na desni strani, v katere lahko vstavimo police ali podlogi za dokument.
 6. Nastavek na zgornji plošči: 8 x 15 mm. Namenjen je namestitvi podloge za dokument.
 7. Dolga, ozka polica z odprtinami: 735 mm x 145 mm. Vstavljena je v odprtine zgornje plošče in odprtino nosilca na levi ali desni strani, ter fiksirana z zagozdami. Nad vsakim sklopom odprtin police je po ena korekcijska ploščica z odprtinami in ograja z ušesi, ki je na spodnjem delu ozke police fiksirana z zagozdama.
 8. Korekcijski ploščici: 200 mm x 100 mm in ograja na korekcijski ploščici: dolžina 200 mm. S korekcijsko ploščico uravnavamo višino in naklon podloge za dokumente. Nameščeni sta na sredini ali na levi oziroma desni strani dolge, ozke police z ušesi. Na vrhu korekcijske ploščice je ograja, ki je vstavljena skozi odprtini regulacijske ploščice in odprtini police. Na dnu police sta korekcijska ploščica in ograja fiksirani preko ušes na ograji z zagozdama. Odprtine na regulacijski ploščici in odprtine na polici omogočajo premik ograje po globini in s tem različne nastavitve naklonov podloge za dokumente, na kateri so lahko nameščena tudi knjiga, zvezek, rednik tablica in druge pametne naprave.
 9. Podloga za dokument z odprtinami, omejitvenimi letvicami proti zdrsu dokumenta in merilom na desni strani: 335 mm x 230 mm. Namestimo jo lahko na nastavke zgornje plošče preko vodoravnih odprtin na zgornji strani ali preko navpičnih odprtin na levi strani, če delamo z ležečimi dokumenti. Letvice proti zdrsu dokumenta, registratorja ali fascikla, knjige, zvezka ipd. so nameščene: dve ali tri v vodoravni in ena ali dve na desni strani podloge. Uporabimo lahko nižjo letvico, ki je primernejša za delo s posamičnimi dokumenti in višjo za registratorje ali fascikle.
 • Podlogo za dokument lahko uporabimo tudi kot police za dokumente, če jo preko nastavkov na desni strani namestimo v odprtine na zgornji plošči.
 • Podlogo za dokument lahko namestimo tudi na polico, med ograjo in zgornjo ploščo v vertikalni ali horizontalni smeri pod želenim naklonom, kar omogoča poljuben pomik ograje po globini.
 • Pri pisanju ali risanju s pisalom omogoča podloga zelo udobno sedenje, če njen spodnji del naslonimo na naslon za dlani, na naslon proti zdrsu ali nase in zgornji del na polico in jo pri tem s prosto roko držimo zaradi zagotavljanja stabilnosti.
 • Naklon podloge za dokument, nameščene preko odprtin na nastavku zgornje plošče je v primeru uporabe pokončnega dokumenta 15 – 24 stopinj. Zadnji del je na višini 20 cm in sprednji del na višini 9 – 12 cm od površine mize.
 1. Naslon za dlani: 370 mm x 70 mm x 6 mm zagotavlja ravnovesje v zapestnem delu ob uporabi tipkovnice, če tipkovnica tega naslona znima. Primeren je za nižje oziroma tanjše tipkovnice. Naslon za dlani je nameščen na spodnji plošči tako, da je naslonjen na letvico spodnje plošče. Ko tipkovnico naslonimo na naslon za dlani, se poveča višina od površine mize na njeni sprednji in zadnji strani. Ker je istočasno pod želenim naklonom (10, 15 ali 20 °), omogoča takšen položaj tipkovnice lažje vzdrževanje vzravnane drže pri tipkanju.
 2. Naslon proti zdrsu v obliki letvice: 36,5 x 8 mm. Nameščen je na spodnji plošči.

Višina pripomočka je 215 mm

Dolžina pripomočka je 80 cm.

POZOR! Podloge za dokument ne smemo uporabljati brez korekcijske ploščice, saj lahko pride zaradi obremenitve do loma pri zgornjih ali stranski odprtini.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ergonomko ADVANCE 4”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Priporočamo ...

Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke