Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

V mesecu aprilu izkoristite -12% popust na izbrana modela Ergos STUDY in Ergos STANDARD.

Pisarniški stol Ergos PREMIUM

Cena:

599,00 

Z vključenim DDV

Višina: 160-180 cm, teža: do 130 kg

Ergos Premium je funkcionalno najbolj dovršen Ergonomski pisarniški stol. Odlikuje ga eleganten dizajn, nadstandardno udobje, čvrsta konstrukcija in mednarodno uveljavljen mehanizem. Pisarniški stol omogoča vse nastavitve, ki jih mora nuditi najboljši pisarniški ergonomski stol.

Ergonomski pisarnišk stol ERGOS PREMIUM je izdelan po standardu ISO 9001, pridobljen evropski certifikat SIST EN 1335-1:2020+A1:2023.

Svojemu stolu podaljšajte garancijo iz 2 na 4 leta tukaj.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,95 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 15,95 €
Odplačati želim čim prej
3 x 216,86 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 216,86 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Opis

PISARNIŠKI STOL ERGOS PREMIUM

Naši pisarniški stoli so različnih izvedb. Naš dovršen, čvrst, eleganten, vrhunski, je delovno počivalni ergonomski pisarniški stol ERGOS Premium. Mednarodno priznani mehanizem Donati omogoča številne nastavitve, ki zadovoljijo potrebe najzahtevnejših uporabnikov. Okrogli ročici za nastavitev nagiba in moči nagiba naslonjala lahko izvlečemo izpod sedala, da lažje izvajamo nastavitve.

Vrtljivi stol ima ergonomsko sedišče, nastavljivo po globini in višini (od 45cm do 55cm), s spominsko peno, ki se lepo prilega vsakemu uporabniku. Zračni mrežasti naslon najboljše kvalitete se med možnostjo 5 stopenjskega nagiba samodejno prilagaja po višini. S tem omogoča optimalno prileganje ledvene opore, ki jo predhodno ročno namestimo na optimalen položaj po višini. Kot vsi sodobni pisarniški stoli ima tudi ERGOS Premium možnost nastavitve moči nagiba naslonjala, če želimo, da so med delom trebušne mišice napete. Naslonjalo in sedalo sta ojačana in povezana z aluminijastim nosilcem visokega sijaja, kar daje stolu izjemno kompaktnost.

Naslona za roke z mehko oporo sta čvrsta, 3D nastavljiva, zaradi aluminijastega dodatka visokega sijaja pa bolj estetsko dovršena. Nastavljamo ju lahko po višini, naprej in nazaj ter levo in desno. Tako zagotovimo pravilnejšo držo pri dolgotrajnem sedenju. Naslon za glavo je nastavljiv po višini in nagibu. Ergonomski pisarniški stol ERGOS Premium ima visoko kvalitetno aluminijasto podnožje z visokim sijajem, ki prispeva k izrazito lepemu dizajnu.

IZDELANI V SKLADU Z MEDNARODNIM STANDARDOM ISO 9001, S PRIDOBLJENIMI CERTIFIKATI IN OPRAVLJENIMI TESTI:

Evropski certifikat SIST EN 1335-1:2020+A1:2023

1. BIFMA

je odobreni certifikacijski organ za Združenje komercialnih in institucionalnih proizvajalcev pohištva, ki predstavlja certifikat za vire informacij, ki proizvajalcem zagotavlja certificiranje njihovih trajnostnih proizvodov s strani tretjih oseb. BIFMA postavlja standarde za stabilnost in trdnost pisarniškega pohištva ter je zaradi svojih strogih in uveljavljenih standardov pridobil široko priznanje.

2. ISO9001

je opredeljen kot mednarodni standard, ki določa zahteve za sistem vodenja kakovosti (QMS). Organizacije uporabljajo standard, da dokažejo, da lahko dosledno zagotavljajo proizvode in storitve, ki izpolnjujejo zahteve strank in predpisov.

3. SGS

je vodilni svetovni inšpekcijski organ, ki izvaja preverjanje, testiranje in certificiranje. To je splošno priznano merilo kakovosti in celovitosti.

4. EN 1335-1:2020+A1:2023

ta evropski standard določa zahteve za varnost, trdnost in trajnost vseh vrst sedežev, namenjenih za uporabo pri katerih masa ne presega 130 kg.

5. ANSI

je Ameriški nacionalni inštitut za standarde in zagotavlja dodatno raven zaupanja in skladnosti.

NAVODILA ZA UPORABO

1. NASTAVITEV NASLONA ZA GLAVO

Naslonu za glavo lahko spremenimo višino in nagib. Višino spremenimo tako, da naslon primemo z obema rokama in ga povlečemo navzgor ali potisnemo navzdol. Spreminjamo lahko tudi nagib naslonjala, le da v tem primeru z rokama naslon premikamo pod kotom.

2. SAMODEJNA NASTAVITEV VIŠINE NASLONJALA ZA HRBET

Pri različnih nagibih naslonjala samodejno spreminjanje višine naslonjala omogoča optimalno prileganje ledvene opore ledveni krivulji v različnih položajih sedenja.

3. NASTAVITEV VIŠINE LEDVENE OPORE

Višino oblazinjene ledvene opore prilagajamo s pomočjo ročic na zadnji strani naslonjala za hrbet. To naredimo tako, da z obema rokama primemo ročki in ju premikamo navzgor ali navzdol. Če se premakne le naslon za hrbet je potrebno uporabiti dodatno silo.

4. 3D NASTAVITEV NASLONOV ZA ROKE

3D nastavitev naslonov za roke omogoča, da naslona premikamo po višini, naprej in nazaj ter levo in desno. Za nastavitev višine naslonov uporabimo gumba na spodnji strani naslonov. Želeno prilagoditev naprej/nazaj in levo/desno naredimo tako, da z roko primemo zgornji del naslona za roko in ga pomaknemo v položaj, ki nam ustreza.

5. NASTAVITEV RAZDALJE NASLONOV ZA ROKE

Razdaljo naslonov za roke lahko nastavimo s pomočjo treh vijakov na spodnjem delu naslonov za roke, ki so pod sedalom. Odprtini na spodnjem delu naslonjal omogočata nastavitev želene razdalje naslonov za roke med 38 in 44 centimetrov.

6. SEDALO IZ SPOMINSKE PENE

Sedalo vsebuje kvalitetno, 8 cm debelo spominsko peno, ki zagotavlja porazdelitev točkovnih pritiskov na telo.

7. NASTAVITEV VIŠINE SEDEŽA

Višino sedeža nastavimo s ploščato ročico, ki se nahaja na desni strani stola, pod sedežem. Višino stola znižamo tako, da ročico povlečemo navzgor medtem, ko na stolu sedimo ter tako z lastno težo vplivamo na spust višine. Višino sedeža dvignemo tako, da pred dvigom vstanemo in povlečemo ročico pod sedežem navzgor.

Višina sedeža je nastavljiva v območju med 45 in 55 cm.

8. NASTAVITEV NAGIBA IN ZAKLEP NASLONJALA ZA HRBET

Osnovni nagib naslonjala lahko poljubno spreminjamo. Če je ročica pod sedežem na levi strani zaskočena v položaju nazaj oziroma v smeri urinega kazalca gledano od strani, je naslonjalo zaklenjeno – fiksirano. Če ročico izvlečemo in zavrtimo naprej – v nasprotno smer urinega kazalca, bo naslonjalo odklenjeno. Sedimo lahko pri odklenjenem ali zaklenjenem naslonjalu. Pri odklenjenem naslonjalu lahko sedimo v osnovnem položaju ali z naslanjanjem lastne teže telesa poljubno spreminjamo nagib naslonjala od sedečega do pol ležečega položaja. Lahko pa naslonjalo nastavimo na želen nagib in zaklenemo.

Med odklepanjem naslonjala pri ležečem položaju bodimo naslonjeni. Ko zaslišimo rahel klik je naslonjalo odklenjeno.

9. MOČ NAGIBA NASLONJALA ZA HRBET

Med nastavljanjem želene moči nagiba naj bo naslonjalo odklenjeno in v osnovnem položaju. Okrogla ročica na levi strani pod sedalom je v tem primeru zaskočena v položaju naprej oziroma v položaju nasprotne smeri urinega kazalca, če gledamo od strani.

Potrebno moč nagiba naslonjala za hrbet nastavimo s pomočjo okrogle ročice pod sedežem na desni strani stola. Ročico izvlečemo in vrtimo nazaj tako dolgo, da bo potrebna moč za nagib ustrezno majhna ali vrtimo naprej, če želimo povečati potrebno moč za nagib naslonjala. Ko pri vrtenju ročice naprej začutimo manjši upor, prenehamo z vrtenjem. Po nastavljeni želeni moči nagiba naslonjala položaja ročice ni več potrebno spreminjati.

Pri prvi uporabi stola je moč nagiba naslonjala nastavljena na maksimum, ročica je do konca privita naprej. Hkrati je možnost spreminjanja nagiba zaklenjena.

10. NASTAVITEV GLOBINE SEDALA

Globino sedala nastavimo s pomočjo ploščate ročice pod sedalom na levi strani stola. Lego sedala v horizontalni smeri najlažje spremenimo tako, da s stola vstanemo, z desno roko privzdignemo ploščato ročico in z levo roko primemo zadnji del sedeža ter ga premaknemo na želeno globino.

11. PODNOŽJE

Stol ERGOS PREMIUM ima kvalitetno aluminijasto podnožje z visokim sijajem, katerega kvaliteta je v skladu z zahtevnim mednarodnim standardom BIFMA.

12. KOLESA IZ SILIKONA

Zadnji del stola predstavljajo 60 mm velika PU silikonska kolesa. Uporabljen silikon je kvaliteten, gumi podoben material, ki ne poškoduje talnih površin in ne pušča temnih lis. Tudi kvaliteta koles je v skladu z mednarodnim standardom BIFMA.

Tehnične lastnosti

Ogrodje in ročke: aluminijasto ogrodje visokega sijaja in oblazinjena črna naslona za roke

Hrbtišče: mrežasti naslon

Sedalo: 8 cm debela spominska pena z visoko gostoto, prešita s trpežno in obstojno tkanino

Naslon za glavo: nastavljiv po višini in nagibu

Naslon za roke: 3D – nastavljiva po višini, naprej in nazaj ter levo in desno

Ledvena opora: oblazinjena ledvena opora, nastavljiva po višini

Multifunkcijski mehanizem: težnostno nastavljiv naklona hrbtišča, z zaklepanjem v petih položajih (Donati Sincro mehanizem)

Ostale nastavitve: globina sedeža, višina sedeža, širina naslonov za roke, moč nagiba naslona

Podnožje: pet-krako iz aluminija, izdelano v skladu z mednarodnim standardom BIFMA

Kolesa: univerzalna PU silikonska kolesa premera 60 mm

Širina sedeža: 50 cm

Globina sedeža: 50 cm

Nosilnost: 130 kg

Razpon telesne višine: 160 do 180 cm

Neto teža: 21,2 kg

Bruto teža: 22,7 kg

Garancija: 24 mesecev

5 mnenj za Pisarniški stol Ergos PREMIUM

 1. Lina Kolar (Mnenje iz Googla)

  Zelo sem zadovoljna. Naročila sem stol Ergos Premium in sem z njim izjemno zadovoljna. Spletna trgovina je prijazna uporabniku. Potrebovala sem svetovanje pri načinu plačila, kjer mi je pomagalo osebje, ki je bilo izjemno prijazno, ustrežljivo in v pomoč. Stol so odposlali že naslednji dan po izvedbi naročila. Postopek sestavljanja je zelo preprost, stol je zelo udoben.

 2. Katarina Maren (Mnenje iz Googla)

  Fantastična storitev in vrhunski stoli.
  Priporočam zelo!
  Katarina
  (JP CČN Domžale-Kamnik)

 3. Irena Strojnik (Mnenje iz Googla)

  Priporočam

 4. Luka Vuksan (Mnenje iz Googla)

  /

 5. Renata Ha (Mnenje iz Googla)

  /

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Priporočamo ...

Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Sprejmi piškotke
Zavrni piškotke