Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

V mesecu aprilu izkoristite -12% popust na izbrana modela Ergos STUDY in Ergos STANDARD.

,

Modularno stojalo za laptop z vgrajenim korektorjem drže

Modularno stojalo za laptop z vgrajenim korektorjem drže

Stojalo za laptop je ena izmed najbolj podcenjenih dodatkov, ki jih lahko imate na svojem delovnem mestu. Na prvi pogled se morda zdi kot nepotreben strošek, vendar boste kmalu odkrili, da je lahko pravo stojalo za laptop prava izbira za vaše zdravje.

Prva in najpomembnejša korist uporabe stojala za laptop je povečana ergonomija. Dolgotrajno delo na laptopu pogosto vodi do slabe drže, ki lahko povzroči bolečine v vratu, hrbtu in ramenih. Stojalo za laptop pomaga dvigniti zaslon na višino oči, kar omogoča boljšo držo in preprečuje utrujenost oči.

Poleg tega stojalo za laptop izboljšuje tudi hlajenje vašega računalnika. Laptopi so znani po tem, da se hitro segrejejo, zlasti med intenzivnimi delovnimi sejami ali igranjem zahtevnih video iger. Stojalo za laptop omogoča boljši pretok zraka in tako pomaga preprečevati pregrevanje, kar pripomore k boljši učinkovitosti in daljši življenjski dobi vaše naprave.

Stojal za laptop je lahko tudi prenosno, kar omogoča lažje delo na poti. Nekatera stojala so zložljiva ali celo prilagodljiva, kar pomeni, da jih lahko prilagodite različnim delovnim okoljem – od pisarne do kavarne ali domačega kavča.

Stojalo za laptop izboljša ergonomijo uporabe vašega prenosnega računalnika, saj dvigne zaslon v višino oči in s tem prepreči obremenitev vratu in hrbta. Laptopi so postali tako lahki in zmogljivi, da jih večina ljudi za večino svojih dnevnih opravil smatra kot primarno delovno postajo. Težava pa nastane, kadar se začnejo seštevati vse ure, ki jih zgrbljeni preživite za ekranom.

Vendar pa ni vsako stojalo za laptopi računalnik zasnovano na način, da vam nudi takšno udobje, ki ga potrebujete. To pomeni, da si morate najprej izbrati primeren produkt, ki bo ustrezal vašim potrebam in življenjskemu slogu. Nakup je lahko sprva zelo zastrašujoč ali naporen, še posebej, če ne veste dobro, kaj potrebujete. V nadaljevanju vam tako razkrivamo, kaj so najpomembnejše stvari pri nakupu stojala za laptop.

Na kaj morate biti pozorni, ko kupujete nastavljivo stojalo za laptop?

Ko kupujete stojalo za laptop, ki bo popolnoma ustrezalo potrebam vašega laptopa je pomembno, da izberete vzdržljivo, nastavljivo in hkrati prenosljivo stojalo. Prenosljivost je pomembna, saj laptope uporabljate tako rekoč povsod, vključno s šolo, domom in pisarno. Stojalo mora biti stabilno in trdno, da se ne bo treslo in premikalo, ko boste nanjga položili računalnik.

Nekatera stojala za laptope so zasnovana tako, da vam omogočajo zgolj en vidni kot, ki večino časa ni ustrezen za poravnavno zaslona z vašimi očmi. Zato bodite pozorni in preverite, če je nagledan izdelek večnamenski in popolnoma prilagodljiv, saj lahko le s tem omogočite držo, ki bo v vsaki situaciji najbolj primerna za uporabnika. Koristno bo tudi, če ima vašo stojalo vgrajen korektor za pravilno držanje.

stojalo za laptop

Poskrbite za zdravje vaše hrbtenice in vratu – korektor drže prepreči nepravilno nagibanje

Nastavljivo stojalo za laptop mora dvigniti zaslon v višino vaših oči, s čimer prepreči obremenitev vratu in hrbta. Kadar vsak dan za računalnikom preživite več kot šest ur, je to zelo dober recept za to, da s konstantnim gledanjem navzdol resno poškodujete vaš vrat.

Delo v udobnem položaju poveča vašo hitrost in efektivnost, prav tako pa vam pomaga doseči večjo koncentracijo, saj odpravi nelagodje, ki ga doživljate, ko je vaše telo v nepravilnih pozicijah, hkrati pa izboljša vaše dihanje in cirkulacijo.

Če vaše delovno mesto od vas običajno zahteva, da ves dan veliko tipkate po tipkovnice, je dodaten plus pri nakupu stojala za laptop vgrajen korektor drže. Le ta bo poskrbel, da se boste pri uporabi tipkovnice prisiljeni prestaviti nazaj v pravilnejši položaj, saj drugače le te ne boste videli v celoti. Korektor za pravilno držanje vam bo preprečil nezdravo nagibanje telesa naprej in bo vaš vrat obdržal v naravnem položaju.

Ergonomski pisarniški stol za izboljšanje delovne produktivnosti

Namen ergonomske opreme je zelo jasen – zagotoviti, da vaše delovno okolje postane bolj optimalno in udobno. Poleg nastavljivega stojala za laptop, je eden izmed pomembnejših faktorjev tudi ergonomski pisarniški stol, s katerim boste dosegli pravilno držo vašega telesa, hkrati pa bo razbremenil vaše hrbtne mišice.

Ergonomski pisarniški stol poravna vaša ramena, hrbtenico in boke in zagotovi udobno držo, ne da bi vam bilo treba skrbeti za morebitne bolečine v spodnjem delu hrbta. Zamenjava običajnih stolov z ergonomskimi ne izboljša le uspešnosti pri delu, ampak tudi kakovost vašega življenja.

Stojalo za laptop ni le praktično, temveč tudi izboljšuje udobje in ergonomijo pri delu z računalnikom. Stojalo za laptop pomaga namreč pri pravilni drži in preprečujejo prekomerno segrevanje laptopa.

Z izbiro pravega stojala za laptop lahko zagotovimo, da naša oprema deluje optimalno, hkrati pa poskrbimo za svoje zdravje. Različne vrste stojal so primerne za različne namene – od delovnih postaj do udobnih rešitev za uporabo laptopa v postelji ali na kavču.

Z vsemi omenjenimi prednostmi ergonomske opreme je priporočljivo, da resno razmislite o njenem nakupu, če laptop uporabljate vsaj šest ur na dan, saj boste z njo zagotovili minimalno obremenitev mišic in sklepov, po končanem delu pa boste bolj zbrani in sproščeni. V podjetju Ergonomske rešitve vam nudimo popoln ergonomski dvojec – stojalo za prenosni računalnik s korektorjem drže in pisarniški stol.

Naši izdelki so izjemno kvalitetni, stojala pa so v celoti razvita in izdelana v Sloveniji. Če potrebujete nasvet ali dva, vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja ter vas usmerili k pravemu nakupu.

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke