Ergonomski pisarniški stoli in ergonomski pripomočki

V mesecu aprilu izkoristite -12% popust na izbrana modela Ergos STUDY in Ergos STANDARD.

ERGONOMSKI PRIPOMOČKI​

Stojala za prenosnike in računalnike​

Ergonomski pripomočki Ergonomko so inovativna rešitev za varno in učinkovitejše tipkanje ter prenašanje vsebin iz papirnih dokumentov v računalnik, saj zagotavljajo optimalni položaj hrbtenice pri sedenju z ergonomskega in zdravstvenega vidika in nas tako zaščitijo pred nepravilno držo in poškodbami. 

Uporabljamo jih lahko kot stojalo za prenosnik, kot stojalo za delo z računalnikom ali kot stojalo za tablico.

ERGONOMSKI PRIPOMOČKI​

Stojala za prenosnike in računalnike​

Ergonomski pripomočki Ergonomko so inovativna rešitev za varno, učinkovitejše tipkanje in prenašanje vsebin iz papirnih dokumentov v računalnik.

ERGONOMSKI PRIPOMOČKI

Stojala za prenosnike in računalnike​

Ergonomski pripomočki Ergonomko so inovativna rešitev za varno, učinkovitejše tipkanje in prenašanje vsebin iz papirnih dokumentov v računalnik.

Uporabljamo jih lahko kot stojalo za prenosnik, kot stojalo za delo z računalnikom ali kot stojalo za tablico.

STOJALO ZA DELO Z RAČUNALNIKOM

Osnovno stojalo, ki omogoča ohranjanje naravne drže pri delu z namiznim ali prenosnim računalnikom, dokumenti, knjigo, zvezkom, tablico. Ergonomko BASIC ponuja rešitev za vzdrževanje pravilne drže pisarniškim delavcem, dijakom in študentom. Primeren je za delo v službi, šoli in doma.

Sestavite si svoj Ergonomko BASIC ali izberite enega izmed že sestavljenih modelov:

STOJALO ZA DELO Z RAČUNALNIKOM IN DOKUMENTI

Specializirano stojalo, namenjeno posameznikom, ki pri svojem delu uporabljajo dokumente v tiskani obliki. Predstavlja optimalno rešitev za računovodje in komercialiste ter druge pisarniške delavce, ki se pogosto znajdejo v položaju, kjer nagibajo svoje telo nad mizo.

Sestavite si svoj Ergonomko MINI ali izberite enega izmed že sestavljenih modelov:

STOJALO ZA DELO Z RAČUNALNIKOM IN DOKUMENTI

Večje stojalo, namenjeno vsem, ki pri svojem delu uporabljajo dokumente v tiskani obliki. Rešuje problem neustrezne lokacijske namestitve prenosnega računalnika, tipkovnice, miške, dokumenta v tiskani obliki, pisala, tablice, zvezka, rednika, knjige ipd. pri njihovi istočasni oziroma izmenični rabi ter posledično najpogostejše hibe, nagibanja nad mizo.

Sestavite si svoj Ergonomko ADVANCE ali izberite enega izmed že sestavljenih modelov:

VEČNAMENSKO STOJALO

Naše največje stojalo, namenjeno vsem, ki pri svojem delu uporabljajo večje število pisarniških pripomočkov. Odlikujejo ga številne namestitvene možnostih ob najrazličnejših kombinacijah uporabe pisarniških rekvizitov, hkrati pa omogoča izkoristek namiznega prostora po višini, saj lahko na police odložimo dokumente ali drug pisarniški material.

Sestavite si svoj Ergonomko PRESTIGE ali izberite enega izmed že sestavljenih modelov:

STOJALO ZA PRENOSNIK S KOREKTORJEM DRŽE

Manjše stojalo, primerno za delo z namiznim, prenosnim računalnikom ali tablico. Vključuje korektor drže. Ta modul, v obliki prosojne plošče je nameščen nad tipkovnico. Če se nagnemo nad mizo, tipkovnice ne vidimo, zaradi česar smo se prisiljeni vrniti v pravilen položaj.

Sestavite si svoj Ergonomko PRO ali izberite enega izmed že sestavljenih modelov:

STOJALO ZA PRENOSNIK S KOREKTORJEM DRŽE

To stojalo je v svoji funkcionalnosti podobno stojalu Ergonomko PRO, z razliko v uporabljenem materialu. Naslon za dlani iz poroznega materiala preprečuje drsenje dlani zaradi potenja v poletnih mesecih, korektor drže pa vključuje naprednejši mehanizem za lažje prilagajanje stopnje izvleka.

Sestavite si svoj Ergonomko ELITE ali izberite enega izmed že sestavljenih modelov:

STOJALO ZA LAŽJE PREPISOVANJE PODATKOV IZ OSEBNIH DOKUMENTOV V RAČUNALNIK

Specializirano stojalo, ki omogoča ohranjanje naravne drže pri delu z osebnimi dokumenti: osebna izkaznica, potni list, prometno ali vozniško dovoljenje, kreditna kartica, ipd. Namenjen je delavcem na uradih in recepcijah, ki se vsakodnevno srečujejo z potrebo po prepisovanju podatkov iz osebnih dokumentov v računalnik. 

Sestavite si svoj Ergonomko PERSONAL DOCUMENT ali izberite enega izmed že sestavljenih modelov:

Izkoristite edinstveno brezplačno strokovno svetovanje

Svetujemo vam, kateri ergonomski pripomoček bi bil za vas najprimernejši glede na vašo naravo dela. Prav tako vam lahko brezplačno svetujemo, kako urediti vaše sedeče delovno mesto po ergonomskih načelih, da se boste kar najbolje počutili.

slo zastava

Izdelano v Sloveniji

Inovativni pripomoček za večnamensko uporabo ERGONOMKO je nastal v sodelovanju s Fakulteto za strojništvo v Mariboru
– Laboratorijem za inženirsko oblikovanje izdelkov.

Nagrada za inovacijo 2023 - stojalo za prenosnik, stojalo za delo z dokumenti, stojalo za knjigo Regional reward for innovation 2023 - laptop stand, computer stand, stand for books, stand for documents
Dostopnost

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Kot nakupovalni sistem uporabljamo WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Sprejmi piškotke
Zavrni piškotke